Νέα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πολιτικής Προστασίας Safe Evros 2016

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 3ου  Πανελλήνιου Συνεδρίου Πολιτικής Προστασίας «Safe Evros 2016: «Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας», που έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου 2016».

Χώροι εργασιών του συνεδρίου

Μετά την έναρξη του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο  ALEXANDER BEACH HOTEL, στην αίθουσα "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ", το κύριο μέρος των εργασιών του θα διεξαχθεί, την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στο Κτίριο "Νομαρχείο

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ/INVITED SPEAKERS - Prof. Dr. Andreas Matzarakis

Καθ. Δρ. Ανδρέας Ματζαράκης

Ερευνητικό Κέντρο Ανθρωπο-Βιομετεωρολογίας, Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία, Stefan-Meier-Str. 4, D-79104 Freiburg, Γερμανία

Τίτλος:  Διδάγματα από την Εφαρμογή ενός Συστήματος Προειδοποίησης για τη Υγειά για Καύσωνες

Ανάληψη της αιγίδας του 3ου Συνεδρίου Πολιτικής Προστασίας "SafeEvros 2016"

Το 3ο Συνέδριο Πολιτικής Προστασίας "SafeEvros 2016" τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. 

Ο Γενικός Γραμματεάς Πολιτικής Προστασίας, κ. Ιωάννης Καπάκης, έκανε αποδεκτή την πρόταση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Φώτη Μάρη, να τεθεί το Συνέδριο υπό την αιγίδα της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας. 

 

Προσφορές σε ξενοδοχεία στην Αλεξανδρούπολη για το συνέδριο SafeEvros 2016

Δείτε προσφορές σε ξενοδοχεία για το συνέδριο με τίτλο: "SafeΕvros 2016: Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας" που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης από 22 έως 25 Ιουνίου 2016.

Σελίδες

Εγγραφή στο Νέα